Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu

Söke Ticaret Odası, 2026 yılı yıllık ve munzam aidatlarının ikinci taksit ödemeleri için üyelerine hatırlatmada bulundu. Aidat ödemelerinde son gün 2 Kasım 2026 Pazartesi olarak açıklandı.
Söke Ticaret Odası, üyelerinin 2026 yılı yıllık ve munzam aidatlarının ikinci taksit ödemelerini zamanında yapmaları konusunda duyuru yayımladı.
Oda tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, aidatların ikinci taksit ödemeleri için son tarih 2 Kasım 2026 Pazartesi. Üyelerin gecikme yaşamamaları için ödemelerini belirtilen tarihe kadar tamamlamaları gerekiyor.
Aidatlar hangi kanallardan ödenebilecek?
Söke Ticaret Odası üyeleri, aidat ödemelerini farklı kanallar üzerinden gerçekleştirebilecek.
Ödeme seçenekleri şöyle sıralandı:
Son gün 2 Kasım Pazartesi
Söke Ticaret Odası, üyelerinin aidat ödemelerini son güne bırakmamalarını ve 2 Kasım Pazartesi gününe kadar tamamlamalarını hatırlattı.
Üyeler, ödeme işlemleri ve diğer bilgilere Söke Ticaret Odasının resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilecek.
