SÖKE BELEDİYESPOR’DA YENİ DÖNEM

SÖKE BELEDİYESPOR’DA YENİ DÖNEM

Başkan Arıkan, Kulübün Yeni Başkanı Oldu

Söke Belediyespor’da yeni dönem başladı. Kulübün genel kurul toplantısı Söke Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilirken, Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan kulübün yeni başkanı oldu.

Genel kurulda yapılan seçim sonucunda Söke Belediyespor’un yeni yönetim kurulu da belirlendi. Yönetim kurulunda Şakir Gülmez, Ahmet Evin, Dilek Kanar ve Ahmet Arat yer aldı. Kulübün denetim kurulu üyeliklerine ise Hakan Uluçay, Gökhan Cin ve Yıldıray Öztürk seçildi. Söke Belediyespor’un ASKF delegeleri de Mustafa İberya Arıkan, Şakir Gülmez ve Ahmet Evin oldu.

“15 Yıllık Göreve Teşekkür”

Genel kurulun ardından Söke Belediye Başkanı ve Söke Belediyespor’un yeni Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, kulüpte 15 yıldır başkanlık görevini sürdüren Levent Üzüm’e teşekkür etti. Başkan Arıkan, Levent Üzüm’e kulübe verdiği hizmetler nedeniyle plaket ve çiçek takdim ederek, emeği için teşekkürlerini iletti.

Arıkan, yaptığı konuşmada, “Kıymetli ağabeyim Levent Üzüm, Söke Belediyespor’a 15 yıl hizmet etti. Kendi talebi ve isteğiyle görevi devretmek istedi. Bugüne kadar verdiği emek ve başarılar için Söke halkı ve Söke Belediyesi adına kendisine çok teşekkür ederim” dedi.

“Her Zaman Yanınızdayız”

Görevini devreden Levent Üzüm ise yeni yönetime başarı dileklerini iletti. “Allah yolunuzu açık etsin” diyerek sözlerine başlayan Üzüm, görev süresi boyunca özellikle çocukların sporla buluşmasına katkı sunduklarını belirterek, “Görev yaptığım süre içerisinde herhalde 10 bin çocuğa dokunmuş, spor yaptırmışızdır. Bundan sonra daha iyi olacağına da inanıyorum. Başarıların artacağına inanıyorum. Bizler her zaman yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

Söke Belediyespor’da yeni yönetimle birlikte kulübün sportif faaliyetlerinin ve altyapı çalışmalarının daha da güçlendirilmesi hedefleniyor.

Yayınlama: 11.09.2026
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.