Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu

Söke Bakkallar Odası Başkanı Ferhat Gültekin Coşkun’dan Yenicami ve Cumhuriyet Mahallelerine Ziyaret
Söke Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ferhat Gültekin Coşkun, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Coşkun, Yenicami ve Cumhuriyet Mahallelerinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak mahalle esnafı ile bir araya geldi.
Ziyaretlerde esnafın talep ve beklentilerini dinleyen Coşkun, özellikle artan maliyetler, tedarik sorunları ve küçük esnafın yaşadığı ekonomik sıkıntılara dikkat çekti. Mahalle esnafının kentin sosyal yapısındaki önemine vurgu yapan Coşkun, “Esnaflarımız yalnızca ticaret yapılan yerler değil, aynı zamanda mahallenin dayanışma noktalarıdır. Biz de bu dayanışmayı güçlendirmek için sahadayız” dedi.
Esnafla birebir sohbet eden Coşkun, oda olarak yürütülen çalışmalar ve önümüzdeki döneme ilişkin hedef ve projeler hakkında da bilgi verdi. Ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını belirten mahalle esnafı ise Oda yönetiminin sahada olmasının kendilerine güç verdiğini ifade etti.
Ferhat Gültekin Coşkun’un, önümüzdeki günlerde Söke’nin diğer mahallelerinde de esnaf ziyaretlerine devam edeceği öğrenildi.
Haber Erol Özhavutçu











