21 Temmuz 2026
açık

Ovacık Yaylası’nın yıllardır süregelen ulaşım sorunu çözüme kavuşuyor. Söke Belediyesi ile Söke Kiraz ve Zeytin Tarım A.Ş. arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında yayla yolunun yapım çalışmaları başlatılacak.
Mustafa İberya Arıkan ile Salih Öztunaoğlu arasında gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda hayata geçirilen proje, bölge açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Yapımı planlanan yolun, özellikle bölgedeki tarımsal faaliyetlerin lojistiğini kolaylaştırması beklenirken, aynı zamanda Ovacık Yaylası’nın turizm potansiyeline de katkı sağlaması hedefleniyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte hem üreticilerin hem de bölgeyi ziyaret etmek isteyen vatandaşların ulaşımda önemli bir rahatlama yaşayacağı ifade ediliyor.
