Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu

Efeler Belediyesi, ilçedeki parkları yenileyerek hem çocukların hem de ailelerin yüzünü güldürüyor. Başkan Anıl Yetişkin’in “daha yaşanabilir bir Efeler” hedefi doğrultusunda harekete geçen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, M. Doğan Uluergüven Parkı’nda kapsamlı bir yenileme çalışması yürüttü.
Yenileme kapsamında çocuk oyun alanındaki tüm oyuncaklar baştan sona değiştirilirken, salıncak sayısı artırıldı. Park artık çocukların beklemeden oynayabileceği renkli ve modern bir alana dönüştü.
Engelli çocukları da unutmayan belediye, özel salıncaklarla parkı herkes için erişilebilir hale getirdi. Zemin kaplamaları da yenilenerek oyun alanının güvenliği artırıldı.
Sadece çocuklar değil, mahalle sakinleri için de rahat bir dinlenme alanı oluşturuldu. Yeni ahşap banklar ve piknik masalarıyla donatılan park, havaların ısınmasıyla birlikte ailelerin buluşma noktası haline geldi.
Parkta yapılan yenilikleri gören vatandaşlar, Başkan Anıl Yetişkin ve belediye ekiplerine teşekkür ederek, çalışmanın mahalleye değer kattığını dile getirdi.




