MHP’Lİ BAŞKAN VEKİLİ ŞEREF BAŞAR’IN KIZI NERMİN BAŞAR DÜNYAEVİNE GİRDİ

MHP’Lİ BAŞKAN VEKİLİ ŞEREF BAŞAR’IN KIZI NERMİN BAŞAR DÜNYAEVİNE GİRDİ

Söke Belediyesi Başkan Vekili Şeref Başar’ın kızı Nermin Başar ile Kemal Alp, düzenlenen nikâh töreniyle hayatlarını birleştirdi. Siyaset, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yoğun katılım gösterdiği tören, Söke’de renkli görüntülere sahne oldu.

Selda ve Şeref Başar’ın kızları Nermin Başar ile Şükran (Binnaz) ve Mustafa Alp’in oğulları Kemal Alp’in nikâhı, yoğun davetli katılımıyla gerçekleştirildi.

Törene Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, belediye başkan yardımcıları Murat Günal ve Ahmet Evin, AK Parti Söke İlçe Başkanı Mehmet Saki Oğuz, AK Parti Söke İlçe Başkan Yardımcısı Yunus Demirel, Söke Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Karataş, Söke Ülkü Ocakları Başkanı Onur Şahin, oda başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftin nikâhını Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan kıyarken, evlilik cüzdanı da Başkan Arıkan tarafından gelin ve damada takdim edildi.

Gece boyunca davetlilerle yakından ilgilenen Başar ve Alp aileleri, bu özel günün sevincini misafirleriyle paylaştı.

Nermin Başar ve Kemal Alp çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Yayınlama: 08.06.2026
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.