Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu

AK Parti’nin 25. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Fatih Gürer, sosyal medya hesabından kapsamlı bir mesaj yayımladı. Gürer, 14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti’nin çeyrek asırlık siyasi yolculuğunu “Çeyrek Asırlık Destan” sözleriyle değerlendirdi.
AK Parti’nin Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulduğunu hatırlatan Gürer, geçen 25 yıllık süreçte gerçekleştirilen hizmet ve yatırımlara dikkat çekti. Gürer, Türkiye’nin eğitimden sağlığa, ulaşımdan savunma sanayisine, altyapıdan teknolojiye kadar birçok alanda önemli bir dönüşüm yaşadığını ifade etti.
Mesajında AK Parti’nin çeşitli siyasi ve ekonomik sınamalardan geçtiğini belirten Gürer, tüm bu süreçlerde millet iradesine ve demokrasiye sahip çıkıldığını savundu. Gürer, “Çünkü biz biliyoruz ki AK Parti’nin en büyük gücü millettir” ifadelerini kullandı.
AK Parti teşkilatlarının 25 yıllık süreçteki emeğine de vurgu yapan Gürer; teşkilat mensupları, kadın ve gençlik kolları, mahalle başkanları, belediye başkanları, milletvekilleri ve partiye gönül veren vatandaşlara teşekkür etti.
Gürer, hayatını kaybeden dava arkadaşlarını da rahmet ve minnetle anarak, partinin 25 yıllık yürüyüşünde emeği bulunan herkese şükranlarını sundu.
Mesajında bundan sonraki döneme ilişkin hedeflerini de paylaşan Gürer, Türkiye Yüzyılı doğrultusunda daha güçlü, müreffeh, adil ve huzurlu bir Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Gürer, açıklamasını “25 yıldır olduğu gibi bundan sonra da sözümüz millettir, istikametimiz Türkiye’dir” ifadeleriyle sürdürürken, AK Parti’nin 25. kuruluş yıl dönümünü kutladı.
Gürer’in mesajında, “ÇEYREK ASIRLIK DESTAN: AK PARTİ” ve “AK PARTİ 25 YAŞINDA!” ifadeleri öne çıktı.
