EFSANE BAŞKAN YENİDOĞAN’DA PAZARCI ESNAFI İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

EFSANE BAŞKAN YENİDOĞAN’DA PAZARCI ESNAFI İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Söke Sebzeciler ve meyveciler esnaf Odası Başkanı Mustafa Ümit Coşkun, Yenidoğan pazarındaki esnaf ile kahvaltıda bir araya gelerek hem talepleri dinledi hem de dayanışmayı güçlendirdi.

Ziyarete Yenidoğan Mahalle Muhtarı Tuncay Tunç da katıldı.

Söke Meyveciler ve Sebzeciler Odası Başkanı Ümit Coşkun, Yenidoğan pazarında esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Yağmur, çamur, soğuk ve sıcak demeden sahada olduğunu bir kez daha gösteren Başkan Coşkun, pazar tezgâhlarını tek tek dolaşarak esnafla sohbet etti.

Esnafın taleplerini, yaşadığı sorunları ve çözüm bekleyen konuları dinleyen Başkan Coşkun, notlar alarak tüm sorunları yakından takip ettiğini ifade etti.

Sahada bulunmanın sadece sıkıntıları dinlemek değil, aynı zamanda esnafla dayanışmayı güçlendirmek anlamına geldiğini vurgulayan Coşkun, “Bizim yerimiz sahadır. Esnafımızın her koşulda yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaret kapsamında esnafla birlikte kahvaltı da yapıldı. Samimi ortamda gerçekleşen buluşmaya Yenidoğan Mahalle Muhtarı Tuncay Tunç da katılarak pazarcı esnafının taleplerini Oda Başkanı ile birlikte değerlendirdi.

Coşkun, esnafın önerilerini tek tek dinleyerek çözüm konusunda gerekli adımların atılacağının altını çizdi.

Ümit Coşkun’un sahadaki aktif çalışmaları pazar esnafı tarafından memnuniyetle karşılandı. Coşkun, bu tür ziyaretlerin düzenli olarak devam edeceğini, her zaman esnafın sesi ve destekçisi olacaklarını belirtti.

Yayınlama: 06.12.2025
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.