Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu

Haşim Çiftçi, Söke Belediye Başkan Vekili Olarak Göreve Başladı
AK Parti Söke Belediye Meclis Üyesi Haşim Çiftçi, Belediye Başkan Vekili olarak görevine başladı. Yeni göreviyle birlikte ziyaretçi akınına uğradı.
AK Parti Söke Belediye Meclis Üyesi Haşim Çiftçi, Söke Belediye Başkan Vekili olarak görevine başladı.
Göreve başlamasının ardından, Çiftçi’yi tebrik etmek ve yeni görevinde başarı dilemek isteyen çok sayıda vatandaş,partililer,meclis üyeleri Belediye ye geldiler.
Belediye yetkilileri, ilk gününde yoğun bir programla karşı karşıya kalan Çiftçi’nin, vatandaşların taleplerini dinlediğini ve belediye birimlerini yakından takip ettiğini belirtti. Ziyaretçiler, Çiftçi ile görüşerek ilçedeki sorunlar ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Haşim Çiftçi, “Söke için sorumluluk bilinciyle hareket edeceğiz. Vatandaşlarımızın taleplerini öncelikli olarak ele alacağız ve ilçemizin gelişimi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlçemize hizmet etmek en büyük önceliğimiz olacak” dedi.