Aydın Marangozlar Odası Başkanı Ertan Kaya, 21 yıl aradan sonra odanın fiyat listesinin güncellenerek yeniden hazırlandığını açıkladı.

Aydın Marangozlar Odası Başkanı Ertan Kaya, 21 yıl aradan sonra odanın fiyat listesinin güncellenerek yeniden hazırlandığını açıkladı.

Başkan Kaya, marangoz esnafı arasında birlik ve beraberliği güçlendirmek, fiyat dengesini sağlamak ve sektördeki rekabet koşullarını adil hale getirmek amacıyla önemli bir adım attıklarını belirtti.

Seçildiği günden bu yana seçim vaatlerinin tamamını yerine getirerek üyelerin taktirini toplayan ve üye odaklı başkan olan Kaya açıklamasında, “Çok değerli üyelerimiz, herkese hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum. Aydın Marangozlar Odası olarak en son 21 yıl önce kullanılan fiyat listemizi, güncel piyasa koşullarına uygun şekilde yenileyerek yeniden çıkardık. Bu listeyle birlikte üyelerimiz arasındaki fiyat farklılıklarını ortadan kaldırmayı, piyasada fiyat istikrarını sağlamayı hedefliyoruz. Ayrıca, müşterilerinize fiyat verirken bu listeyi göstererek iş alımını kolaylaştırabileceksiniz” ifadelerini kullandı.

Yeni fiyat listesinin hazırlanma sürecinde piyasa koşulları, malzeme maliyetleri ve işçilik ücretlerinin dikkate alındığını vurgulayan Kaya, “Üyelerimizin hem emeklerinin karşılığını alabilmesi hem de müşteriyle yaşanabilecek fiyat karmaşasının önüne geçebilmesi için titiz bir çalışma yürüttük. Bundan sonra fiyat listemizi belirli aralıklarla güncelleyerek, sektörün güncel durumuna uygun şekilde yenilemeye devam edeceğiz” dedi.

Kaya ayrıca, fiyat listesinin sadece bir rehber değil, aynı zamanda üyeler arasında dayanışma ve ortak hareketin sembolü olduğunu ifade ederek, “Birlikte hareket ettiğimiz sürece hem üyelerimiz hem de mesleğimiz güçlenecek” sözleriyle açıklamasını tamamladı.

Yayınlama: 14.10.2025
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.