Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu

Aydınspor Taraftarlar Derneği (ASTAD) Başkanı Özgen Zenciroğlu, yaptığı sitem dolu açıklamayla görevini bırakacağını duyurdu. Zenciroğlu, hem şehir yöneticilerine hem de taraftar camiasına dikkat çeken mesajlar verdi.
Aydınspor Taraftarlar Derneği (ASTAD) Başkanı Özgen Zenciroğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla başkanlık görevini bırakacağını açıkladı. Derneğin kuruluş sürecinden bugüne kadar yaşananları değerlendiren Zenciroğlu, kendisiyle birlikte yola çıkan kurucu yönetim üyelerine teşekkür ederek görevi gururla devrettiklerini ifade etti.
Kuruluş sürecinde büyük heyecan yaşadıklarını belirten Zenciroğlu, geçen süreçte yaşadıkları yalnızlık ve destek eksikliğinin kendilerini bu noktaya getirdiğini söyledi.
Açıklamasında Aydınspor’un yaşadığı sıkıntıların yalnızca yöneticilere yüklenemeyeceğini vurgulayan Zenciroğlu, taraftar camiasına da eleştiriler yöneltti.
“Bu şehirdeki Aydınspor ayıbı sadece şehri yönetenlerin değil, tüm tribünün” ifadelerini kullanan Zenciroğlu, kulübün ve taraftar yapılanmalarının ayakta kalabilmesi için birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
Görev süresi boyunca çeşitli kurum ve yöneticilerden bekledikleri desteği göremediklerini belirten Zenciroğlu, bazı kamu yöneticilerinden randevu alamadıklarını ifade etti.
Dernek binası oluşturmak amacıyla ücret karşılığında talep ettikleri bir yerin kendilerine verilmediğini de öne süren Zenciroğlu, söz konusu alanın daha sonra başka derneklere tahsis edildiğini söyledi.
Kuruluş aşamasında eleştirilen yönetim kurulu üyelerinin maddi ve manevi anlamda büyük fedakârlıklar yaptığını dile getiren Zenciroğlu, özellikle bazı isimlerin emeklerinin unutulmaması gerektiğini vurguladı.
Aydınspor sevgisiyle hareket ettiklerini belirten ASTAD Başkanı, süreç boyunca destek veren herkesten helallik isterken, kendilerinin de haklarını helal ettiklerini ifade etti.
Görevi bırakmasına rağmen Aydınspor için çalışmaya devam edeceğini açıklayan Zenciroğlu, derneğin yeni yönetime devredildiğini belirterek şu mesajı verdi:
“Bizim siyasetimiz Aydınspor. Aydınsporlu nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz. Onurlu ve gururluyuz. Gururla devrediyoruz. Bu şehre çok sağlam bir miras bıraktık.”
ASTAD’da yeni yönetimin kimlerden oluşacağı konusunda ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yeni yönetimin, uygun görmesi halinde kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi.