Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, ilçenin dört bir yanında altyapı ve üstyapı çalışmalarının devam ettiğini belirterek, çalışmalar tamamlandığında vatandaşların rahata kavuşacağını söyledi.
Söke’de sürdürülen hizmet ve yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Arıkan, “Şu anda Söke’mizin bir çok noktasında altyapı ve üstyapı çalışmalarımız devam ediyor.
Bu çalışmalar tamamlandığında halkımız rahata kavuşacak. Her şey Söke’miz için” ifadelerini kullandı.
“YATIRIMLARIMIZA VE HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”
İlçeye yönelik çalışmaların süreceğini vurgulayan Arıkan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun sözlerine de atıfta bulundu.
Başkan Arıkan, “Yatırımlarımıza ve hizmetlerimize devam edeceğiz.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu’nun ifade ettiği gibi; Ankara’nın gücü, Aydın’ımızın enerjisiyle buluştu” dedi.