EKONOMİ Haber Girişi : 11 Haziran 2024 18:57

Türkiye’nin ilk 1000 İhracatçısı aranda 4 Sökeli yer aldı

Türkiye’nin ilk 1000 İhracatçısı aranda 4 Sökeli yer aldı

Söke’den 4 firma Türkiye'nin ilk 1000 ihracatçısı arasında yer aldı. Söke Ticaret Odası sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla ilk 1000 ihracatçı arasında yer alan 4 firmayı tebrik etti.

Kia Haber

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından yayınlanan 'Türkiye’nin ilk 1000 İhracatçısı Araştırması' sonuçlarına göre, Söke’den 4 firma listede yer aldı. Listede, Söke Ticaret Odası üyesi firmalar dikkat çekti.

Listede Söke Ticaret Odası üyesi Noordzee Su Ürünleri İhracatı Sanayi ve Ticaret A.Ş. 228., Uçak Tekstil Turizm İthalat ve İhracat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 549., Sibaş Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. 847. Ve BatıSöke Söke Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. ise 890. Sırada kendine yer buldu.

Söke Ticaret Odası sosyal medya hesabından yayımlanan mesajla oda üyelerinin başarılarını kutladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi;” Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan listede Türkiye'nin ilk 1000 ihracatçısı arasına 4 Sökeli firma girdi. Listeye giren oda üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Firmalarımız üstün performansı ve özverili çalışmalarıyla ülkemizin ihracatına sağladığı katkıdan dolayı haklı bir gurur yaşamaktadır. Bu önemli başarı, hem şirketin sektördeki lider konumunu pekiştirmekte hem de ülkemizin ekonomik gelişimine olan katkısını gözler önüne sermektedir. Başarılarınızın devamını diler, nice yeni başarılarda birlikte olmayı temenni ederiz.”