SİYASET Haber Girişi : 18 Ocak 2024 17:51

SÖKE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TEKİN YAVUZ SÖKE'Yİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

SÖKE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TEKİN YAVUZ SÖKE'Yİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

MHP Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz seçim çalışmaları kapsamında, karış karış Söke’yi gezmeye devam ediyor. Ziyaret etti Destek İstedi 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere kısa bir süre kalırken, saha çalışmalarına hız veren Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, güne Güllübahçe Mahallesi'nden başladı. Güllübahçe Mahallesi'nde Büyük Birlik Partisi Söke İlçe Başkanı Erkan Arıbaş ile bir araya geldi. Başkan Arıbaş ve mahalle sakinleri ile sohbet eden Tekin Yavuz, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Kia Haber

Ziyarette, Ak Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer ve MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın da yer aldı. Ziyaretleri sırasında Söke'nin kronikleşmiş birçok sorunu olduğunu söyleyen Tekin Yavuz, bunların çözümü için belediyede değişimin şart olduğunu bildirdi. Belediye yönetiminde yerel ile genel idare birlikteliğinin çok önemli olduğunu belirten Yavuz, "Ben bu şehrin evladıyım. Tüm sorunlarını çok iyi biliyorum. Allah nasip ederse, seçimleri kazanır kazanmaz sorunların çözümü için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Ben bu sorunları tek başıma çözmeyeceğim. Aydın’da Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Savaş, burada ben Tekin Yavuz olarak gecemizi gündüzümüze katacağız ve Aydın'ın da Söke'nin de kayıp yıllarını geri kazanacağız" dedi.

Tekin Yavuz'u sağanak yağış da durduramadı Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, Güllübahçe ziyaretinin ardından Söke Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi. Yoğun yağışa rağmen ziyaretlerine devam eden Tekin Yavuz, Sanayi esnafını tek tek ziyaret ederek desteklerini istedi. "Biz STK’lar olarak her zaman yanınızdayız" MHP Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz’un bir sonraki durağı Söke Ticaret Borsası oldu. Borsa Başkanı Ahmet Nejat Sağel ziyarette, "Adaylığınız hayırlı olsun. Bu şehire dokunmak lazım, bir şeyler yapmak lazım. Biz STK’lar olarak her zaman yanınızdayız."dedi.

Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz da," Ben Söke’liyim. Doğma büyüme bu şehirliyim. Bu şehirde yaşıyorum ve bu şehirde de yaşamaya devam edeceğim. Benim en çok üzüldüğüm konu Söke'nin sorunlarının artarak devam etmesidir. Biz bu sorunların çözümü için yola çıktık. Biz yerelle geneli buluşturmak için yola çıktık. İnşallah 31 Mart'ta Aydın'da Sayın Mustafa Savaş, Söke'de de ben bu birlikteliği sağlayacağız. Sökeye hizmet gelmesi için çalışacağız" şeklinde konuştu.