AYDIN BŞB Haber Girişi : 04 Temmuz 2023 13:37

MİLLİ EGEMENLİK CADDESİ SICAK ASFALTLA BULUŞUYOR

MİLLİ EGEMENLİK CADDESİ SICAK ASFALTLA BULUŞUYOR

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatlarıyla Söke’nin Çeltikçi Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi'nde Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler iş başı yaptı.  Eski parke taşlarının sökümüne başlayan ekipler, sıcak asfalt serimi ile çalışmalarını tamamlayacak. 

Kia Haber


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke’ye verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Bu sözlerden biride Çeltikçi Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi'nin sıcak asfalt ile kaplanmasıydı.  Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler iş başı yaparak, üstyapı yenileme çalışmalarına başladı. Eski parke taşlarının sökümüne başlayan ekipler,800 metre uzunluğundaki caddede 25 bin metrekare sıcak asfalt serimi ile çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunacak.

AKKENTLİ:“MİLLİ EGEMENLİK SÖKE’MİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Çalışmaları yakından takip eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak yol yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek Milli Egemenlik Caddesi’nde bugün itibariyle sıcak asfalt çalışmalarına başlandığını ifade etti. Akkentli,” Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu'nun talimatlarıyla Milli Egemenlik Caddemizde Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler asfalt kaplama çalışmasına başladılar. İlk olarak eski parke taşlarının sökümü yapılıyor akabinde hemen yaklaşık 800 metre uzunluğundaki caddemizin sıcak asfalt kaplama çalışması tamamlanacak ve Milli Egemenlik Caddesini vatandaşlarımız kullanabilecek. Yaklaşık 25 bin metrekare asfalt dökülecek. Söke'mize ve mahallemize hayırlı olsun. “dedi.