YAŞAM Haber Girişi : 26 Temmuz 2024 13:43

HAYALDİ GERÇEK OLUYOR

HAYALDİ GERÇEK OLUYOR

Bugün 26 Temmuz 2024...

Kia Haber

Dün sosyal medyada birkaç gazeteci arkadaşımız bugün kamuoyunda Gündem yaratacak açıklamaları olacaktı gün içerisinde bu açıklamaları dört gözle bekliyorum.

Arkadaşlarım bu açıklamaları yapmadan önce Aydın basını için gündem yaratacak belki Türkiye'de ilk olacak bir projeyi gerçekleştirmek adına ilk adımı birkaç dakika önce projenin paydaşları OKT Trailer firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Maraş ve yönetimi ile attık.

Okt trailer tarafından Aydın basın camiasına mobil basın istasyonu Trailer üretilecek ve Aydın basın camiasına hediye edilecek.

24 Temmuz basin bayrami nedeni ile OKT tarafından gerceklestireln Kahvaltı organizasyonda konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Maraş Basın mensuplarından zor şartlar altında haber yaptıklarını görüyor ve biliyoruz.

Geçmişte yaşanan deprem, yangın ve buna benzer felaketlerin olduğu ortamlarda basın mensuplarının çok sıkıntı çektiğini gördük .

Bu gibi durumlarda basın mesnuplarinin daha iyi hizmet ve kamuoyuna daha sağlıklı bir ortamda haber ulaştırmak adına görev yapan gazetecilere basın mensupları tarafından gelen teklif uzerine basın camiasına katkı sunmak adına Basın tırı üretimi yapabiliriz, projenin Hayata geçmesi için önümüzdeki haftada başından itibaren proje çalışmalarına başlayabiliriz dedi.

Aydin Basın Camiası olarak bu projeye şehrin bütün dinamitlerini paydaş olup ortak olmaya davet ediyoruz.

Bu konuda başta OKT Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Maraş ve yönetimine bundan sonraki süreçte bu projeye Paydaş olacak tüm yerel yöneticilere Aydın'ın yerel firmalarına ve meslek odalarına Şimdiden teşekkür ederiz