MANŞET Haber Girişi : 11 Ağustos 2024 08:06

CHP AYDIN MİLLETVEKİLİ EVRİM KARAKOZ VE SÖKE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI VURAL TOSUN ARGAVLI YA GELDİ.

CHP AYDIN MİLLETVEKİLİ EVRİM KARAKOZ VE SÖKE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI VURAL TOSUN ARGAVLI YA GELDİ.

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, Söke’de meydana gelen yangın sonrası bölgede incelemelerde bulundu. Karakoz, bölgenin afet bölgesi ilan edilmesi için konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Kia Haber

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, Aydın'da yaşanan orman yangını sonrası bölgede incelemelerde bulundu. Karakoz, yangının söndürülmesinde emeği geçen itfaiye ekiplerine ve ilgili kurumlara teşekkür ederek, "Büyük bir felaket yaşandı, Allah da korudu. Yangının köye ulaşmadan durdurulması daha büyük bir felaketi engelledi. Aydın'ın pek çok yerinde yaz aylarında orman yangınları riski yüksek, bu nedenle çok dikkatli olmamız gerekiyor. Allah bir daha Aydınımıza, ülkemize böyle bir felaket yaşatmasın" dedi.

Ziyaretiyle ilgili de değerlendirme yapan Karakoz, "Yangın sonrasında neler yapılabilir, sorunlar ve beklentiler neler, bunları belirlemek için geldik. Hem belediyeleri hem de hükümeti ilgilendiren talepler var, bu taleplerin takipçisi olacağız" diye konuştu.

Argavlı Mahalle Muhtarı Özcan Kül, yaptığı açıklamada, "Köyüm ve şahsım adına Evrim vekilimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Geldi, bizleri rahatlattı, köyün sorunlarını birlikte paylaştık. Kendisi bu sorunların takipçisi olacağını iletti. Tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

“TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Karakoz, bölgenin afet bölgesi ilan edilmesi talebiyle ilgili olarak da, "Özellikle zeytin ağaçları büyük zarar gördü. Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın geçim kaynağı zeytin. Zararlarının giderilmesi ve uzun vadede mağdur olmamaları için bu talebin takipçisi olacağız" açıklamasında bulundu.