AYDIN BŞB Haber Girişi : 19 Nisan 2023 21:12

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SÖKE'DE 3 NOKTADA FİDE DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SÖKE'DE 3 NOKTADA FİDE DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke'de yerel tohumlardan üretilen fideleri Söke Çarşamba pazarı, Savuca ve Yenidoğan mahallesi'nde Aydın Büyükşehir Belediyesi koordinatörü Fatih Akkentli,Chp Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, Chp Kadın Kolları Başkanı Aylin Altındiş, Chp Söke Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır, Aydın Büyükşehir Meclis Üyeleri Mehmet Arif Ceylan ve Hatice Kurban ile dağıtımını gerçekleştirdi.

Kia Haber

Ücretsiz dağıtılan fidelerden almak isteyen Sökeli vatandaşlar fideleri kısa süre içinde bitirdi. Vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. 

Dakikalar öncesinden kuyruğa giren  Sökeli vatandaşlar Başkan Çerçioğlu tarafından kendilerine gönderilen domates, biber, patlıcan, salatalık, acur ve fasulye fidelerini teslim aldıktan sonra teşekkür etti. 

AKKENTLİ “ ATA TOHUMLARIMIZ ÖZLEM BAŞKANIMIZ SAYESİNDE ATA TOHUMLARIMIZ TOPRAKLA BULUŞUYOR” 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, "Aydın Büyükşehir Belediyemizin seralarında yetişen ata tohumlarımızdan üretilen fidelerimizi vatandaşlarımla buluşturuyoruz. 
Bugün Sökede ; Koçarlı pembe domatesi, Aydın tatlı biberi, Aydın karası patlıcanı, salatalık, selin acuru, ve Ayşe kadın fasulyesi fidelerini dağıttık. 
Söke merkez Çarşamba pazarımızda Savuca ve Yenidoğan mahallemizde dağıtımlarımızı tamamladık. Ata tohumlarımız Özlem Başkanımız sayesinde toprakla buluşuyor. 
Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu biliyorsunuz bu yıl 4 milyon fideyi Aydınlı vatandaşlarımıza ulaştırıyor. Özlem Başkanımıza ve bize ilgi gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda Sökeli vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu Söke’ye sevgi ve dileklerini iletiyorum” dedi.