EKONOMİ Haber Girişi : 17 Mayıs 2024 15:38

Başkan Sakalar ve üyeler TOBB Genel Kurulu’na katıldı

Başkan Sakalar ve üyeler TOBB Genel Kurulu’na katıldı

Söke Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar ve üyeleri TOBB'un 80. Genel Kurulu'na katıldı.

Kia Haber

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 80. Genel Kurulu, ülkemizin geleceğine yönelik önemli kararların alındığı bir platform olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Türkiye Odalar ve Borsalar Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımlarıyla gerçekleşti.

Genel Kurul'a, Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar, Meclis Başkanı Veysel Kara ve TOBB Delegesi Coşkun Kuru katılım sağlayarak, Türkiye iş dünyasının birlik ve dayanışma içindeki gücünü bir kez daha ortaya koydular.

Türkiye'nin ekonomik geleceğine yön veren bu önemli toplantıda, sektör liderleri, iş dünyası temsilcileri ve devlet büyüklerimiz bir araya gelerek, ülkemizin kalkınması ve ilerlemesi için stratejik adımlar attılar.

Toplantı boyunca yapılan değerli paylaşımlar ve alınan kararlar, iş dünyamızın daha da güçlenmesi ve uluslararası alanda rekabet edebilirliğimizin artması için önemli bir temel oluşturuyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak, ülkemizin ekonomik kalkınması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte daha güçlüyüz!