Başkan Arıkan Basınla Buluştu, Konuşulanlar Merak Konusu Oldu

Başkan Arıkan Basınla Buluştu, Konuşulanlar Merak Konusu Oldu

Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, ilçe basınıyla bir araya geldi. Gerçekleştirilen buluşmada hangi konuların ele alındığı kamuoyu tarafından merak edilirken, toplantının içeriğine dair henüz detaylı bir açıklama yapılmadı.

Belediye yönetiminin bu tür buluşmaları basına açık gerçekleştirmesi olumlu bir adım olarak değerlendirilse de, toplantıların canlı yayınla kamuoyuna ulaştırılması gerektiği yönünde talepler yükseliyor. Vatandaşlar, alınan kararlar ve yapılan açıklamaların doğrudan ve şeffaf bir şekilde öğrenilmesini istiyor.

Yerel basın mensuplarının da katıldığı toplantıda, belediyenin mevcut projeleri, yatırımları ve gündeme dair değerlendirmelerin yer aldığı tahmin ediliyor. Ancak toplantı sonrasında kamuoyuna net bir bilgi akışı sağlanmaması eleştirilere neden oldu.

Şeffaf yönetim ve halkla doğrudan iletişim çağrısında bulunan bazı vatandaşlar, “Toplantılar sadece basına kapalı değil, canlı yayınlarla herkese açık olmalı. Kim ne söylüyor, neye cevap veriliyor görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Arıkan’ın ilerleyen süreçte benzer toplantıları halka açık hale getirip getirmeyeceği ise merakla bekleniyor.

Yayınlama: 18.07.2025
A+
A-