STO BAKAN KACIR'I ZİYARET ETTİ

Söke Ticaret Odası olarak, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih KACIR'ı ziyaret ettik. Bu önemli ziyarette Ak Parti Milletvekili ve Kit Komisyonu Başkanı Mustafa SAVAŞ, Ak Parti Milletvekili Seda SARIBAŞ, Ak Parti Aydın Milletvekili Ömer ÖZMEN, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İYEM, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan ÜLGEN, Meclis Başkanı Coşkun CERİT, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi ÇANDIR, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cengiz ÜLGEN, Meclis Başkanı A. Bahri ERDEL, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Metin SAKALAR, Meclis Başkanımız Veysel KARA ve Söke OSB Müdürü Erkin ÇOBAN da katılım sağladı.

Toplantıda, Söke’mizin öncelikli ihtiyaçları, ticari açıdan geliştirmeler ve Söke Organize Sanayi Bölgesi'nin genişleme alanı ve yapılacaklarına dair konular ele alındı. Söke'nin ekonomik ve ticari yapısının güçlendirilmesine yönelik birçok önemli kararın alındığı ve verimli görüşmelerin yapıldığı bu toplantı, geleceğe yönelik umutlarımızı artırdı.

Sayın Bakanımız Mehmet Fatih KACIR'ın desteğiyle, Söke'nin sanayi ve ticaret potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz. Bölgenin kalkınması adına atılan adımlarda emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ederiz.


03.07.2024 18:43:02