SÖKE YENİ BİR FESTİVAL İLE TANIŞMAYA HAZIRLANIYOR

Aydın'ın Söke İlçesi'nde yapılması planlanan Tekstil Ürünleri Festivali için Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Metin Özcan açıklamalarda bulundu.

18 Eylül-29 Eylül arasında Söke Belediyesi ve Terziler ve Tuhafiyeciler Odası'nın katkılarıyla başta yöresel ürünler olmak üzere tekstil, ayakkabı, çanta, büjiteri ve birçok ürünün olacağı festival için geri sayım başladı.

Söke Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Metin Özcan, "Bugün toplanmamızın amacı Söke'de 18 Eylül ile 29 Eylül arasında kurulacak fuarla ilgili bilgilendirme. Bu festivalde ki amaç Sökeli esnafın elinde ki malı daha çok Sökeli vatandaşımızla buluşturması. Bu amaçla düzenlediğimiz bir festivaldir. Büyüklük açısından ilk defa bu denli büyük bir festival yapacağız. Bundan önce Sökeliler'in yapmadığı küçük çaplı panayırlar yapılıyordu. Bizim yapacağımız daha geniş ve büyük olacak. İnşallah Sökemiz'e hayırlı olur. Festivalde yöresel lezzetler, hediyelik eşyalar, büjiteri, halı, kilim, çanta, ayakkabı, tekstil gibi birçok ürün olacak. Sökemiz'e hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


12.09.2024 17:44:42