ASAYİŞ Haber Girişi : 22 Ağustos 2024 13:42

Adli konrol Şartı ve Yurt Dışı Yasağı

Adli konrol Şartı ve Yurt Dışı Yasağı

İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’na  Şok Karar !Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşanan asansör kazasında yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık yeni soruşturma da 5 kişinin ifadesini aldı.
Aydın'daki asansör faciasında yeni gelişme:
Olay, Efeler Güzelhisar KYK Kız Yurdunda geçtiğimiz yıl ekim ayında meydana geldi. Asansörün aşağı düşmesi sonucu üniversite öğrencisi Zeren Ertaş, hayatını kaybetti.
Başlatılan soruşturma kapsamında asansör firması yetkilisi M.B., firma sahibi H.T. firmanın mühendisleri R.H.A. ile U.İ. ve firmanın elektrik mühendisi N.M., hakkında dava açıldı.
YENİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI 
Savcılık Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kapsamında yeni bir soruşturma daha başlattı.
Aydın Gençlik ve Spor Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Efeler Gençlik ve Spor Müdürü Mithat Yıldırım, KYK'dan sorumlu müdür Ahmet Keskin, Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu müdürü Esra Çolak ve Yatırım İnşaat Şube Müdürü Mustafa Bal hakkında soruşturma izni veridi.
İFADELERİ ALINDI
Savcılık 5 ismin ifadesine başvurdu. Mithat Yıldırım, Ahmet Keskin ve Esra Çolak, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu ve Şube Müdürü Mustafa Bal için ise adli kontrol kararı uygulandı. İl Müdürlüğü nezdinde soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
 

Kia Haber