Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, engellerin sevgi, dayanışma ve farkındalıkla aşılabileceğini bir kez daha göstermeyi amaçlayan anlamlı bir program Söke Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinin hazırladığı etkinlikle gerçekleştirildi. Düzenlenen programa Yönetim Kurulu Başkanımız Metin Sakalar katılım sağladı.
Söke Kaymakamımız Ali Akça ve değerli protokol üyelerinin de eşlik ettiği program, özel gereksinimli bireylerin hazırladığı birbirinden başarılı ve duygu yüklü gösterilerle devam etti. Öğrenciler; sahne performansları, müzik dinletileri ve çeşitli etkinliklerle izleyenlere hem gurur hem de unutulmaz anlar yaşattı.
Yoğun katılımla gerçekleşen programda, özel bireylerin yaşamın her alanında yer almasının, fırsat eşitliği sağlanmasının ve toplumsal farkındalığın artırılmasının önemi bir kez daha vurgulandı. Sergiledikleri özgüven ve yeteneklerle büyük alkış toplayan öğrenciler, izleyenlerden tam not aldı.
Program sonunda, bu anlamlı etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlere, öğrencilere ve kıymetli velilere teşekkür edilerek, her bireyin engelsiz bir yaşamı hak ettiği mesajı bir kez daha güçlü bir şekilde verildi.
Bu özel gün vesilesiyle, toplumumuzda empati ve farkındalığın artarak çoğalması temenni edildi.