Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu

Aydınspor Başkanı Erhan Özlüer, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun sezon boyunca verdiği desteği, reklam malzemesi olmasın diye kamuoyundan gizli tuttuklarını açıkladı.
Aydın Süper Amatör Lig’in şampiyonu Aydınspor’da gözler, Pazar günü Çine Madranspor ile oynanacak sezonun son maçına ve kupa törenine çevrilmiş durumda. Şampiyonluk kupasını Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun elinden almak istediklerini açıklayan kulüp başkanı Erhan Özlüer’in çağrısı kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, Özlüer dikkat çeken bir bilgi daha paylaşıldı.
“REKLAM OLSUN İSTEMEDİ, BİZ DE SAYGI DUYDUK”
Aydınspor Başkanı Erhan Özlüer, sezon boyunca Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun takıma sessiz ama sürekli bir şekilde destek verdiğini belirterek, “Başkanımız, bu desteklerin reklam malzemesi olmasını istemedi. Biz de bu isteğe saygı göstererek kamuoyuyla paylaşmadık” açıklamasını yaptı.
Özlüer, 8 futbolcunun sezon boyunca Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait tesislerde konakladığını, bazı önemli maçlar öncesi kahvaltı organizasyonlarının yapıldığını ve ulaşım konusunda da takıma katkı sağlandığını vurguladı.
“SAMİMİ DESTEK, GÖSTERİŞTEN DEĞERLİDİR”
Başkan Özlüer’in, “Topuklu Efe’miz Özlem Başkan’dan bu kupayı almak bizim için büyük bir onur olur” sözleriyle yaptığı çağrıya muhalif kesimden eleştiriler geldi. Bunun üzerine gelen eleştirilere de yanıt veren Özlüer, “Bazı isimler bugüne kadar kulübümüzle hiçbir temas kurmadı, bir ihtiyacımız olup olmadığını bile sormadı. Bugün ortaya çıkıp tepki gösteriyorlar. Bizim için önemli olan sessiz ama samimi destektir” ifadelerini kullandı.
Pazar günü saat 15.00’te Adnan Menderes Stadı 1 Nolu Yan Saha’da oynanacak olan Aydınspor-Çine Madranspor karşılaşması, siyah beyazlıların yalnızca şampiyonluğu değil, aynı zamanda kendilerine gerçekten destek verenlerle birlikte kutlayacağı özel bir gün olacak.