Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu

Söke Belediyesi Kurs Merkezi sporcusu Defne Gül, Denizli’de düzenlenen “Uyuşturucuya Hayır” Kick Boks Gala Gecesi’nde rakibini mağlup ederek bir kez daha kupanın sahibi oldu.
Söke’nin başarılı genç sporcularından Defne Gül, elde ettiği derecelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce Uşak’ın Banaz ilçesinde düzenlenen Kick Boks Galası’nda K1 branşı genç bayanlar 56 kilogram kategorisinde şampiyonluk elde eden Defne Gül, bu başarısına bir yenisini daha ekledi. 11 Ekim 2026 Pazar günü Denizli’de, Adalet Parkı’nda gerçekleştirilen “Uyuşturucuya Hayır” Kick Boks Gala Gecesi’nde ringe çıkan genç sporcu, K1 branşı 56 kilogram kategorisinde Medine Kocabaş ile karşı karşıya geldi. Mücadelede rakibini mağlup eden Defne Gül, bir kez daha kupayı kazanarak başarısını taçlandırdı.
Sporcunun antrenörü ve Söke Belediyesi Kurs Merkezi eğitmenlerinden Kenan Sıtacı gözetiminde çalışmalarını sürdüren Defne Gül’ün başarısında, disiplinli antrenman ve emeğin önemli payı bulunuyor.
Söke Belediyesi sporcusu Defne Gül’ü elde ettiği başarıdan dolayı kutluyor, genç sporcunun başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.
