Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu

AK Parti Aydın İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Semerci, İstanbul’da düzenlenen Ziraat Bankası 5. Tarım Ekosistemi Buluşması’na ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Semerci, tarım sektörünün geleceğinin teknoloji, dijitalleşme ve güçlü üretim vizyonuyla şekillendiğini belirtti.
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, tarımın yalnızca bugünün değil, yarının da stratejik alanlarından biri olduğuna dikkat çeken Semerci, Türkiye’nin tarımsal kalkınma hedeflerine vurgu yaptı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda üretimi destekleyen, dijital dönüşümü önceleyen ve çiftçiyi güçlendiren politikaların önemine işaret eden Semerci, bu yaklaşımın Türkiye’yi tarım alanında daha güçlü bir geleceğe taşıyacağını ifade etti.
Ziraat Bankası’nın üreticilere finansman desteğinin yanı sıra teknoloji ve yenilikçi çözümler sunduğunu belirten Semerci, “Gelişen dünyaya sadece ayak uyduran değil, aynı zamanda yön veren bir Türkiye hedefi doğrultusunda tarım sektörüne verilen destek büyük önem taşıyor” değerlendirmesinde bulundu.
Tarımın stratejik bir güç olarak görülmesinin önemine dikkat çeken Semerci, üreticilerin yanında duran bu vizyonun bir parçası olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “İşimiz Ziraat, Gücümüz Ziraat” mesajını paylaştı.
