ALTUNTAŞ’TAN AMATÖR SPOR CAMİASINA BİRLİK ÇAĞRISI

ALTUNTAŞ’TAN AMATÖR SPOR CAMİASINA BİRLİK ÇAĞRISI

Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Adayı Ömer Altuntaş, seçim öncesi yaptığı açıklamada amatör spor kulüplerine birlik ve beraberlik mesajı verdi. Altuntaş, amatör sporun gelişimi için ortak akıl ve dayanışma anlayışıyla hareket edeceklerini belirtti.

Amatör sporun kentin sosyal ve sportif hayatındaki önemine dikkat çeken Altuntaş, kulüplerin sesi olmak ve sorunlarına çözüm üretmek amacıyla yola çıktıklarını ifade etti.

10 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimlere ilişkin değerlendirmede bulunan Altuntaş, “Amatör sporun gücüne inanıyor, kulüplerimizin sesi olmak için yola çıkıyoruz. Birlik, beraberlik ve ortak akıl anlayışıyla 10 Haziran’da yeni bir dönemin kapılarını hep birlikte aralayacağız. Biz bir aileyiz” dedi.

Tüm kulüp temsilcilerine çağrıda bulunan Altuntaş, seçim gününde destek beklediklerini belirterek, “10 Haziran’da mavi pusulada buluşalım” ifadelerini kullandı.

ASKF seçimlerinin, Aydın’daki amatör spor kulüplerinin geleceği açısından önemli bir dönüm noktası olması bekleniyor.

Yayınlama: 08.06.2026
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.