Büyükler Şampiyonası’nda 3 Kupa Söke Belediyespor’un

Büyükler Şampiyonası’nda 3 Kupa Söke Belediyespor’un

Büyükler kategorisinde düzenlenen şampiyonada Söke Belediyespor, elde ettiği derecelerle organizasyona damga vurdu. Farklı kategorilerde mücadele eden sporcular, toplamda üç kupa kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Şampiyonada birincilik kürsüsüne çıkan takımda Mustafa Karatay, Hüseyin Karatay ve Bilal Karatay yer aldı. Gösterdikleri performansla dikkat çeken ekip, turnuvayı zirvede tamamladı.

İkinci olan takımda ise Aras Sakallı, Deniz Bozkurt ve İbrahim Karaburçak mücadele etti. Final sürecine kadar başarılı bir performans ortaya koyan ekip, organizasyonu ikinci sırada tamamladı.

Üçüncülük elde eden takımda Ahmet Çakır, Asil Çetinkaya, Berke Çınar ve Servet Aydın yer aldı. Mücadele gücü yüksek karşılaşmaların ardından kürsüye çıkmayı başaran sporcular, Söke Belediyespor’a bir kupa daha kazandırdı.

Öte yandan turnuvada hem sporcu hem de antrenör olarak görev alan Servet Aydın, elde edilen başarıda önemli rol oynadı. Takımın organizasyon sürecindeki katkısı ve saha içindeki performansı dikkat çekti.

Elde edilen sonuçlarla birlikte Söke Belediyespor, Büyükler Şampiyonası’nı üç kupayla tamamlayarak önemli bir başarı grafiği ortaya koydu. Kulüp, hem takım başarısı hem de sporcu gelişimi açısından güçlü bir görüntü sergiledi.

Yayınlama: 09.04.2026
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.