Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin tarafından Çeştepe Mahallesi’ne kazandırılan Çeştepe Halı Sahası, düzenlenen açılış maçıyla hizmete girdi. Yeni tesisin ilk maçında Aydın’da görev yapan basın mensupları ile Efeler Belediyesi yöneticileri karşı karşıya geldi.
Açılış maçında sahaya çıkan iki takım, keyifli ve çekişmeli bir mücadele ortaya koydu. Zaman zaman rekabetin arttığı karşılaşmada centilmenlik ve fair play ruhu ön plandaydı. Sporun birleştirici gücünün hissedildiği mücadelede kazanan ise dostluk oldu.
Maçın ardından Efeler Belediyesi yöneticileri tarafından basın mensuplarına baklava ve çay ikram edildi. Samimi atmosferde geçen etkinlikte katılımcılar yeni tesisin mahalleye önemli bir sosyal alan kazandırdığını ifade etti.
Çeştepe Kültür Merkezi içerisinde yer alan halı saha; yenilenen zemini, çevre düzenlemesi ve sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor. Tesis bünyesindeki kafeterya ise spor yapan vatandaşlara dinlenme ve sosyalleşme imkânı sunuyor.
Çeştepe Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No: 89 adresinde bulunan halı sahada spor yapmak isteyen vatandaşlar, 0549 734 80 90 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabiliyor.





