BAŞKAN BÜLENT USTA: “ESNAFIMIZLA OMUZ OMUZA YOLA DEVAM”

BAŞKAN BÜLENT USTA: “ESNAFIMIZLA OMUZ OMUZA YOLA DEVAM”

Söke Lokantacılar, Tatlıcılar ve Pastacılar Odası Başkanı Bülent Usta, yeni dönem için adaylığını açıklayarak hizmet çıtasını daha da yükseltme hedefini paylaştı. Esnafın her koşulda yanında olduklarını vurgulayan Usta, birlik ve dayanışma mesajlarıyla dikkat çekti.
Görev süresi boyunca sektörün ihtiyaçlarına hızlı çözümler ürettiklerini belirten Başkan Usta, yeni dönem için daha kapsamlı projelerle sahaya çıkacaklarını ifade etti. Usta, açıklamasında şu düşüncelere yer verdi:
“Esnafımızın ayakta durma mücadelesi bizim en büyük motivasyonumuz. Onların emeğini güçlendirmek, beklentilerine karşılık vermek için durmadan çalışıyoruz. Yeni dönemde daha aktif, daha yenilikçi ve daha kapsayıcı bir hizmet anlayışıyla üyelerimizin karşısında olacağız.”
Sektörde birlik içinde hareket etmenin önemine dikkat çeken Usta, Söke esnafının her geçen gün güçlendiğini ve bu sürecin ortak çabayla daha da ileri taşınacağını dile getirdi.
Bülent Usta’nın yeniden adaylık açıklaması, Söke esnafı tarafından memnuniyetle karşılanırken, yeni döneme yönelik beklentileri de artırdı. Oda üyeleri, “tecrübeyle güçlenen hizmet dönemi” mesajının sahaya olumlu yansıyacağına inanıyor.

Haber Erol ÖZHAVUTÇU

Yayınlama: 11.12.2025
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.